Frydensbjerg Iversen kundeservice

Siden her indeholder beskrivelser som vil gøre arbejdet lettere for Frydensbjerg Iversen supporter og jer når i skal have Support, Kundeservice for Private, Antivirus Anbefalinger, masser af gode råd til din hverdag med en Windows PC, PS Scripts, Tips og Tricks

Word dok som beskriver dette via Avast Antivirus: Fjernsupport for Frydensbjerg (tryk og vælg Åbn.)

remote support ( Teamwiever )

Anbefalet Antivirus SupportAntivirus Support

Når det drejer sig om Antivrus er det mange gange et spørgsmål om preferencer, samt hvad der har virket i dine situationer, Når der skal Virusprogram på, så betyder det meget hvad man skal lave med sin computer. Surfer man bare lidt er på netbank og henter post vil jeg sige at Microsofts løsning klart skal tages i betragtning, Men går man lidt der udover og søger meget information på Google, Bing.., henter musik, ser film, eller andet ligende,  så mener jeg klart at man bør have et Antivirus Program, der findes jo et utal og alle kan være ligeså gode. Jeg har begrænset mig til AVG og Microsofts egen løsninger.

NB! hvis du installere et Antivirus program på din Windows 10 så slår den MS Defender fra.

Frydensbjerg Iversen yder fuld support på Antivrus fra AVG og Avast Jeg anbefaler gerne mine kunder at installere de gratis Versioner.

Microsoft har jo sin egen Antivirus og Malware program Microsoft Defender, Som beskytter imod Virus, Malware, Adware.

Jeg supportere også Microsofts løsning

Surf Sikkert

Det drejer sig meget om fornuft når man bevæger sig rundt i den digitale verden, jeg har skruet en lille liste sammen over ting man skal tænke over når man bruger sin Windows.

  1. Brug din Sundefornuft!, tænk over hvad der står i Mails og hvem der sender ud, skat sender ikke emails!! kun via e-boks.
  2. Kig på Oversættelsen, som regel er det dårligt dansk.
  3. Hent ikke Software som er fra Usikre websteder, der er en grund til at denne usikre liste er der.
  4. Scan din PC bare en gang imellem.
  5. HUSK BACKUP!!.